در بخش اول همايش به سياست هاي کلي پدافند غيرعامل در حوزه زيستي پرداخته شد و بخش دوم به صورت کارگاه تخصصي با حضور مديران حوزه سلامت و بهداشت و جهاد کشاورزي قرارگاه زيستي کشور به مسائل و مشکلات حوزه زيستي استان پرداخته و مورد بحث و بررسي قرار گرفت و در بخش جانبي، نمايشگاهي با 8 غرفه در حوزه هاي تخصصي زيستي و با تجهيزات استاني به منظور آشنايي با اين حوزه برپا گرديد.
در اين همايش سردار مهدي پور گفت با برگزاري نشست هاي تخصصي با مسئولان چهارمحال و بختياري و همچنين بررسي هاي صورت گرفته، به زودي يک آزمايشگاه مرجع به منظور شناسايي و مقابله با تهديدات زيستي در اين استان احداث مي شود.
سردار مهدي پور يادآور شد: تهديدات زيستي محدوديت زماني ندارد و مبارزه با اين تهديدات در حدي است که اگر خوب عمل کنيم مي توان کشور را به لحاظ اقتصادي و سياسي مصون سازي کرد.
سردار اکبري جانشين قرارگاه پدافند زيستي استان در اين همايش گفت: براي مقابله با تهديدات زيستي بايد پيش بيني و پيشگيري کنيم، تا بتوانيم از همه تهديدات احتمالي برآورد درستي داشته باشيم و با تأکيد بر لزوم در اختيار گرفتن آخرين معلومات علمي روز، تهديدات زيستي را واقعي دانست و اظهار کرد: با توجه به بسترهاي مختلف تهديدات زيستي در زمينه هايي چون تهديدات آب آشاميدني، غذاف دارو، نباتات، و ...، بايد آمادگي هاي لازم را جهت مقابله با اين تهديدات ايجاد کنيم.